Compromís-Podemos presenta a Elx la candidatura conjunta ‘És El Moment’

Compromís-Podemos ha presentat a Elx la candidatura a les eleccions generals ‘És El Moment’. Els encarregats, els portaveus locals Tamara Martínez i José Vicente Bustamante i els diputats autonòmics Mireia Mollà i Antonio Estañ, de Compromís i Podemos respectivament.

Han aprofitat l’ocasió per a presentar l’acord, explicar als assistents com participar “del procés del canvi” i com poden formar part de la campanya local i comarcal.

Durant la jornada han animat a la societat il·licitana a participar, han contestat els dubtes dels assistents i han arreplegat les aportacions del públic. També, els assistents han pogut inscriure’s com a col·laboradors de la campanya o apoderats.

Segons ha assegurat Estañ, “decidim unir-nos perquè junts podem fer més coses, tenim una candidatura plural i de gent valenta, anem a defensar els interessos de la nostra comunitat”.

Estañ ha destacat “la importància d’Elx en l’obtenció del canvi en aquestes eleccions, Elx és fonamental so solament perquè és la tercera ciutat, també perquè Elx sap bé de desigualtat i de treball precari”.

Ha continuat Estañ, “l’objectiu d’aquesta campanya és que el canvi polític que es va manifestar en les autonòmiques del 24 de maig passe també en les generals del 20 de desembre. Aquesta majoria ha d’impulsar un canvi general, ens estem jugant un nou model de país i de futur”.

Per la seua banda, Mollà ha assegurat que “la confluència ens fa més forts, imparables, som el grup que mira a la cara al PP i els obliga a baixar-la. Allò que va passar el 24 de maig fou gràcies a vosaltres. Un poble amb poder que va decidir que n`hi ha altres formes de fer política. Els governs que hem tingut han carregat a les famílies dels plats bruts de les seues corrupteles i això no pot continuar així”.

Mollà ha demanat als assistents que recorden què va passar el 24 de maig, “volem dir-vos que eixe poder no l’hem perdut, encara el tenim i continua sent igual de fort el 20 de desembre. Allò que féreu possible, un abans i un després en la política valenciana, pot tornar a passar. Demanem que penseu que el vot de maig era doble i que ha de repetir-se amb la mateixa contundència en desembre. Si el canvi no es consolida, si no és consecutiu, no tindrà força el canvi”.

Mollà ha assegurat que “aquesta candidatura és compatible i coherent, som diferents però coincidim en moltes coses, en els interessos de les persones. Una candidatura potent i que no ens representa soles a nosaltres mateixos”.

Arxivat en: Comarcal, General, Moviments Socials, Nacional, Participació ciutadana, Punts Programa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *