Compromís per Elx i Podem Elx presenten la seua confluència i la bona sintonia existent de cara a les eleccions generals. Les dues agrupacions uneixen forces per a construir la ferramenta del canvi.

La portaveu de l’executiva local de Compromís, Tamara Martínez i el secretari general de Podem Elx, José Vicente Bustamante, fan una crida a la ciutadania a participar. “El programa està obert a les aportacions dels ciutadans fins al 28 de novembre, volem implicar a tots i totes en la configuració del programa, que tots siguen representats”, ha assenyalat Martínez.

La intenció, ha apuntat Martínez, “és crear un grup parlamentari propi i portar la veu valenciana a Madrid, que ens posen en el mapa i s’acabe l’infrafinançament”.

Per la seua banda, Bustamante ha assegurat que “existeix una majoria social que està pel canvi i el 20 de desembre hi haurà dues paperetes, la del bipartidisme i la del canvi” .

També han aprofitat per a comunicar que el dia 23 a les 20.00 hores les dues agrupacions celebraran un acte en el Centre de Congressos obert al públic i que serà un primer contacte amb la ciutadania on conviden a tots els il·licitans i il·licitanes a participar.

Enllaç per a participar: http://compromis.net/participa/