Després de les passades eleccions de maig, les nostres agrupacions polítiques han establit relacions bilaterals en diferents àmbits, sent ambdues signatàries del “Pacte del Botànic”. Un pacte que va donar pas a la creació d’un govern de canvi després de les més de dues dècades de governs de majoria absoluta i absolutista del Partit Popular.
Són molts els espais polítics i socials que ja compartim i considerem que serà un gran avanç pel canvi polític acostar la relació entre les nostres organitzacions, també en l’àmbit local, al voltant de molts aspectes que tenim en comú.
Ambdues formacions considerem que la política estiga al servei de la ciutadania, és un dels grans reptes que compartim i sabem que requereix la col·laboració i el compromís de tots i totes.
Per aquest motiu, hem decidit fomentar la comunicació entre Compromís i Podem al nostre municipi, posant en comú una anàlisi sobre la situació política i destacant possibles línies d’acció conjunta per a defensar els drets socials i la dignitat de la ciutadania il·licitana.