Compromís per Elx convida a la ciutadania a celebrar els 100 dies de govern

El grup municipal de Compromís per Elx vol celebrar els primers cent dies de govern local amb la ciutadania. Per això organitzem un acte obert al públic per tal d’explicar les accions que hem posat en marxa per a aquesta legislatura i el full de ruta del nostre grup municipal.

A més d’escoltar les preocupacions i propostes de tots aquells que vullguen participar. Qui vullga podrà aportar les seues propostes que es debatran y es tindran en compte per a construir entre tots i totes una ciutat millor.

A l’acte, “100 dies amb Compromis”, aniran els quatre regidors de Compromís en l’Ajuntament d’Elx: Mireia Mollà, Felip Sànchez, Antonio Garcia i Esther Díez.

Vos convoquem el pròxim divendres al Centre Sociocultural Francesc Cantó (C/Pedro Moreno Sastre, 36) a les 19:00 hores.

Arxivat en: Participació ciutadana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *