Mollà: ‘El desmantellament de la zona verda és el símbol d’un govern que ha arrasat amb l’espai públic’

La candidata a l’Alcaldia d’Elx per Compromís, Mireia Mollà, ha assegurat que “el desmantellament de la zona verda ubicada en l’avinguda del País Valencià per a la construcció del mercat provisional pot servir com a símbol d’un equip de govern que ha arrasat amb l’espai públic del municipi al llarg de la legislatura”.

 

Mollà ha destacat que “malauradament no ens sorprèn esta decisió de l’equip de Mercedes Alonso, si tenim en compte que durant estos quatre anys ha gestionat l’espai públic del nostre municipi sense comptar amb l’opinió dels veïns i veïnes i sense la capacitat d’articular una procediment integral que garantira el seu ús col·lectiu”.

 

“En definitiva, estem parlant de que el govern de Mercedes Alonso entén l’espai públic d’una manera limitada i restrictiva, molt allunyada de l’ús lliure i accessible que ha de tenir la ciutadania d’estos espai”, ha afegit la candidata a l’Alcaldia, que ha recordat també que “en el que més esforços ha invertit Alonso en esta legislatura és en regalar sòl públic a determinades empreses privades, sense tenir tampoc en compte les agressions mediambientals”.

 

En este sentit, Mireia Mollà ha apuntat que “el desmantellament d’esta zona verda cal situar-lo en el context d’un procés, el del nou projecte del Mercat Central, que l’equip de govern ha portat a terme de manera unilateral, rebutjant la participació ciutadana i sense integrar-lo en un model de ciutat racional i sostenible”.

 

“Per tant, la imatge que podem veure ara a esta zona verda és, en definitiva, el resultat de les polítiques caduques i insostenibles que ha portat a terme l’equip de govern durant estos anys”, ha conclòs.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *