La candidata de Compromís a l’Alcaldia d’Elx, Mireia Mollà, i el número dos de la candidatura, Antonio García, es van reunir ahir amb la comunitat islàmica d’Elx per conèixer els seus projectes en el municipi i les seues demandes.

 

Mollà ha indicat que “tant des de la comunitat islàmica com des de Compromís per Elx hem coincidit en la importància de que l’Ajuntament es fomenten projectes de cooperació i d’educació intercultural en els barris”.

 

“A més, des de la comunitat islàmica se’ns ha traslladat la importància de que les administracions públiques impulsen polítiques decidides que atenguen l’emergència social, un punt que, com hem explicat, és prioritari en Compromís per Elx, on el nostre objectiu és garantir que les persones del nostre municipi tinguen ateses les seues necessitats bàsiques”, ha destacat.

 

La candidata a l’Alcaldia ha destacat que “la reunió amb la comunitat islàmica d’Elx s’emmarca en el conjunt de reunions que estem realitzant en Compromís amb diferents organitzacions del municipi per conèixer les seues demandes i poder així oferir una proposta política que integre les diferents visions d’Elx i les diferents necessitatsdels seus veïns i veïnes”.