El grup parlamentari Compromís, a través de la diputada Mireia Mollà, ha registrat fins 95 iniciatives en Les Corts referents al municipi d’Elx. Estes iniciatives s’han centrat en qüestions com: les deficiències sanitàries del municipi, els centres educatius pendents, els impagaments a diferents entitats socials, els problemes del Palmerar, la urbanització del Clot de Galvany o les connexions de l’aeroport de l’Altet, entre altres molts assumptes.

 

Mollà ha apuntat que “per a Compromís és fonamental portar els problemes d’Elx a les institucions que tenen competència i per això hem elevat al parlament valencià totes les qüestions que afecten el nostre municipi i que són d’àmbit autonòmic, igual que hem fet amb les múltiples iniciatives d’àmbit estatal que hem registrat sobre Elx al Congrés dels Diputats a través de Joan Baldoví”.

 

“La xifra d’iniciatives registrades a Les Corts és una mostra de la voluntat de Compromís de donar resposta als problemes que travessa el nostre municipi i una evidència també de la necessitat de reivindicar inversions en Elx per part de la resta d’administracions, una tasca que l’alcaldessa, Mercedes Alonso, no ha realitzat al llarg de la legislatura i que només posa en pràctica en els últims dos mesos amb un clar objectiu electoral”, ha destacat.

 

En este sentit, Mireia Mollà ha apuntat que “des de Compromís ja hem demostrat el nostre treball a l’hora de defensar els interessos del nostre municipi, una tasca que continuarem realitzant per tal de que se solucionen les carències d’Elx i s’aconseguisquen les inversions pendents”.