Compromís lamenta que Educació seguisca sense reconèixer la manca de places en l’EOI d’Elx

La diputada i portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha indicat hui que“la Conselleria d’Educació ha tornat a ignorar la nostra petició d’augmentar el número de places de l’Escola d’Idiomes d’Elx davant la gran demanda de places per estudiar idiomes cada any i la falta de vacants”.

 

Mollà ha recordat que“per a este curs 2014/2015 es van inscriure a l’EOI d’Elx 5.883 persones, que sumen 11.300 sol·licituds, però només existien 2.200 vacants, de manera que més de la meitat de persones que volien estudiar a este centre s’han quedat sense plaça”.

 

“Davant esta situació, vam registrar una pregunta a través del nostre grup parlamentari per saber la Conselleria tenia previst augmentar de manera substancial el número de places en l’Escola d’Idiomes d’Elx, però en la seua resposta es limita a dir quela planificació de les vacants oferides per les Escoles Oficials d’Idiomes es modula anualment tenint en consideració la demanda consolidada i les possibilitats organitzatives, ha subratllat.

En este sentit, la portaveu local ha apuntat que“la Conselleria també recorda que per al present curs s’ha incrementat la xifra de vacants, tanmateix no reconeix que este número és clarament insuficient ni admet la necessitat de preveure un augment de les places a mitjà termini per donar resposta a una demanda, que no deixa d’augmentar any rere any i per això des de Compromís seguim realitzant esta reivindicació”. 

Arxivat en: Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *