El PP rebutja les inversions per a Elx reclamades per Compromís en els pressupostos de la Generalitat

La diputada de Compromís i portaveu local, Mireia Mollà, ha explicat hui que “hem registrat 19 esmenes als pressupostos de la Generalitat per a 2015, per tal de reclamar inversions que considerem necessàries per a Elx en àmbits com l’educació, la sanitat, la cultura, les infraestructures i l’agricultura, però estes propostes han estat rebutjades amb els vots en contra del grup popular”.

 

Mollà ha indicat que “en l’àmbit educatiu, hem tornat a reclamar l’ampliació del col·legi Rodolfo Tomás y Samper de l’Altet, del CEIP La Paz de Torrellano, del CEIP Les Baies, del CEIP La Gàl·lia, de l’IES La Torreta i de l’IES Montserrat Roig, així com la construcció del menjador del CEIP Jaime Balmes, de l’IES número 11, del col·legi 37 i d’un IES públic en la zona de la Universitat, en lloc del centre concertat previst en terrenys públics, a més de l’ampliació del Conservatori de Música”.

 

Pel que fa a cultura, “hem sol·licitat que la partida per a la Conservació del Palmerar d’Elx torne a ser de 100.000 euros i que la destinada al Misteri també recupere esta mateixa quantitat”.

 

La diputada de Compromís ha continuat dient que“hem sol·licitat el rescat de l’Hospital del Vinalopó, per a que passe a ser de gestió pública, i hem reclamat també la construcció del segon centre de salut a Altabix”.

 

“En matèria agrícola, hem demanat una partida que cobrisca la part que ha d’abonar la Generalitat per a les obres de modernització del Tercer Canal, de manera que puga instal·lar-se el reg per goteig en les partides pendents”, ha subratllat Mireia Mollà, que ha afegit que “per descomptat, hem demandat una línia d’investigació per a lluitar contra el morrut roig”.

 

En Infraestructures i Medi Ambient, la diputada de Compromís ha apuntat que “hem reclamat una línia per al foment del transport urbà amb autobús a la ciutat d’Elx dirigit als menors de 25 anys i un augment de personal de la plantilla de treballadors del Parc Natural del Fondo”.

 

D’altra banda, Mireia Mollà ha explicat que“Compromís va presentar ahir una denúncia davant el Tribunal Superior de Justícia contra el Consell, extensible als diputats del PP, per aprovar uns pressupostos que preveuen uns ingressos que no tenen cobertura legal”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *