La diputada i portaveu local, Mireia Mollà, ha indicat hui que “esperem que la Conselleria de Sanitat complisca les mesures establertes per al control de plagues a l’Hospital General d’Elx, després de la plaga que va patir el centre hospitalari en el mes de setembre”.

 

Mollà ha explicat que “davant esta situació, registràrem una pregunta parlamentària per a que el Govern donara explicacions sobre este fet i ara la Conselleria de Sanitat ens ha respost que té protocal·litzades les actuacions que cal seguir davant de les incidències de plagues i que s’estan portant a terme mesures preventives”.

 

En este sentit, la diputada i portaveu ha apuntat que“instem a la Conselleria a que estes mesures es posen realment en pràctica, ja que seria molt vergonyós que tornara a repetir-se esta situació, que evidencia el desmantellament al que està sotmesa la nostra sanitat pública”.

 

“Allò greu de la plaga de rates de l’Hospital General d’Elx és que no es tracta d’un fet puntual, sinó que forma part d’una llarga llista de deficiències que pateix este centre públic i que respon a les retallades del Govern valencià en matèria sanitària”, ha conclòs.