La portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha afirmat hui que “volem que l’alcaldessa, Mercedes Alonso, explique d’una vegada què ocorre amb el projecte per connectar Elx amb el Corredor Mediterrani, una infraestructura fonamental per a les nostres indústries i, en definitiva, per a l’economia productiva del municipi”.

 

Mollà ha recordat que “en el mes de març l’alcaldessa va anunciar que l’Ajuntament d’Elx presentaria la seua proposta per sumar-se a la iniciativa de connexió del Port i el consistori d’Alacant, però en una resposta al diputat de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví, el Ministeri de Foment indica que no té cap coneixement d’este tema”.

 

“Quan vam tenir coneixement de la resposta, ja fa un mes, vam demanar a l’alcaldessa que aclarira d’immediat la situació i explicara si este projecte ha estat enviat al Govern central o no i si està previst portar-lo a terme, però seguim sense tenir resposta”, ha apuntat.

 

La portaveu de Compromís per Elx ha recordat que“parlem d’una actuació imprescindible per a l’economia del nostre municipi i, per tant, és obligació de l’alcaldessa donar explicacions sobre este assumpte i informar de manera detallada”.