La portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha demanat hui a l’alcaldessa, Mercedes Alonso, “que explique quin cost ha tingut el canvi de la bandera que oneja al passeig de l’Estació, doncs este mateix matí els operaris municipals es trobaven substituint la tela anterior per una de nova”.

Mollà ha recordat que “la bandera va ser hissada per primera vegada en desembre de 2012 i en el poc més d’un any que ha transcorregut des d’aleshores ha sigut reparada en diferents ocasions, com informàrem des de Compromís”.

“En aquelles ocasions ja vam preguntar quin cost havia tingut la reparació i ara volem saber quant ha costat a les arques públiques la compra d’esta nova bandera, un capritx de l’alcaldessa que paguem tots els il·licitans i il·licitanes de les nostres butxaques”, ha destacat.

La portaveu de Compromís per Elx ha afegit que “cal recordar que la bandera de similars dimensions que es troba a la ciutat d’Alacant té un cost de manteniment de 2.400 euros a l’any, per tant, exigim a Alonso que per una vegada faça un gest de transparència i explique quant portem pagat per ella”.

“Ja n’hi ha prou de que este govern local seguisca emprant el fals argument del cost zero, les seues ocurrències es paguen amb diners públics i, per tant, estan obligats a explicar a la ciutadania el que valen realment, especialment en un context de crisi on la prioritat és destinar els recursos a aquells que més ho necessiten”, ha conclòs Mireia Mollà.