La portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha assegurat hui que “rebutgem les retallades que l’equip de Mercedes Alonso pensa portar a terme en el servei de neteja dels col·legis de la ciutat, ja que redueixen les condicions d’higiene de les aules i dels centres en general”. 

Mollà ha explicat que “amb esta mesura, el govern municipal ha demostrat que està disposat a traspassar tots els límits i que els serveis públics, aquells que afecten el dia a dia de les persones, són el principal objectiu de les seues polítiques de retallades”. 

“No és comprensible que Alonso assumisca despeses que corresponen a altres administracions –com la instal·lació de la calefacció en diferents centres educatius de la ciutat que pertoca a la Generalitat- per a després deixar este servei de neteja amb unes condicions insuficients”, ha destacat la portaveu. 

Mireia Mollà ha continuat dient que “cal deixar clar que estem davant un govern local que regala patrimoni públic a institucions educatives privades –cas de la cessió dels antics jutjats al CEU o del solar d’Altabix que es destinarà a un centre d’iniciativa social- i després aplica les retallades com esta en l’ensenyament públic”.    

En este sentit, la portaveu local ha afirmat que “des de Compromís per Elx exigim a l’equip de govern que done marxa enrere a la reducció del servei de neteja dels col·legis de la ciutat i garantisca que els centres compten amb un manteniment de qualitat”.