La portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha lamentat hui que “l’atur continue augmentant a la nostra ciutat i, mentrestant, el govern local seguisca sense tenir un clar un model o projecte de ciutat que genere ocupació de qualitat i estable i revitalitze l’economia del nostre municipi”.

Mollà ha realitzat estes declaracions després de conèixer que la xifra d’aturats en el mes d’abril a Elx va augmentar en 407 persones, de manera que actualment hi ha un total de 37.097 aturats a la ciutat.

La portaveu de Compromís per Elx ha assenyalat que “portem dos anys esperant les fórmules màgiques que l’alcaldessa, Mercedes Alonso, va prometre per solucionar el problema de l’atur a la nostra localitat, ja que l’únic que ha ofert són promeses de grans projectes que mesos després segueix sense fer realitat, com és el cas de la planta solar”.

Alhora, Mireia Mollà ha destacat que “aquelles iniciatives per les que l’Ajuntament sí ha apostat decididament són les que corresponen a un model de desenvolupament especulatiu, insostenible i, en definitiva, caduc, com evidencia la construcció del camp de golf”.

“Per tant, podem dir que este govern municipal no compta amb un model viable per a Elx, una paràlisi amb la que estem perdent l’ocasió de fomentar nous jaciments d’ocupació, com és l’economia verda, que podria tenir gran implantació a la ciutat”, ha subratllat.

La portaveu de Compromís per Elx ha afirmat que “les il·licitans i il·licitanes no necessiten promeses de grans projectes ni grans paraules, sinó comptar amb un equip de govern eficaç, que desenvolupe una economia sostenible a la ciutat i garantisca la qualitat dels serveis públics, ara desmantellats”.