La portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha reclamat hui que “l’equip de govern pose en marxa polítiques d’ocupació concretes per als 6.650 joves -de fins 29 anys- aturats que hi ha en la nostra ciutat, doncs no podem permetre que hi haja una fugida de cervells i s’obligue els nostres joves a buscar treball a l’estranger”.

“L’alcaldessa ha de posar en marxa mesures que activen l’economia i entre les seues prioritats ha d’estar la de buscar fórmules per a l’ocupació juvenil”, ha apuntat Mollà, que ha indicat “la importància d’apostar pels nous jaciments d’ocupació, per les beques salaris i de recolzar els emprenedors més joves”.

La portaveu local de la coalició ha subratllat que “és urgent donar resposta a la greu situació que estan vivint els nostres joves, un dels col·lectius que més està patint el problema de l’atur i també el de les retallades, després que hagen patit mesures com la pujada de les taxes universitàries, l’allargament de la temporalitat o la reducció de l’assistència sanitària”.

“A més la retallada en serveis bàsics que està realitzant l’equip de govern del PP, eliminació del Bus Lliure, augment dels preus de les instal·lacions esportives o dels cursos de natació, afecten directament als il·licitans i il·licitanes més joves”, ha assegurat Mireia Mollà.

La portaveu de Compromís per Elx ha recordat que “Mercedes Alonso ha passat molt de temps garantit que quan arribara al govern se solucionarien tots els problemes d’atur i, per tant, entenem que té a la seua mà promoure iniciatives que ajuden a tots estos joves sense treball”.