La portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha assegurat hui que “per culpa de l’alcaldessa, Mercedes Alonso, els il·licitans i il·licitanes hem de patir hui que la nostra ciutat quede embrutada per un cas de corrupció, com és la causa oberta pel presumpte finançament irregular del PP”.

Mollà ha explicat que “el gerent de VisitElche, Isaac Vidal, està hui declarant com a imputat al Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), que l’acusa dels possibles delictes de suborn i prevaricació en l’adjudicació dels pavellons de Fitur a la trama Gürtel”.

“El nomenament de Vidal com a gerent d’esta institució va ser una decisió directa d’Alonso, que, a més d’alcaldessa, té atribuïdes les competències de Turisme”, ha assenyalat la portaveu local de la coalició, per a qui “Vidal hauria d’haver sigut apartat d’este càrrec quan va ser imputat pel jutge en el passat mes de novembre”.

En este sentit, Mireia Mollà ha lamentat que “en lloc de destituir-lo Mercedes Alonso ha defensat que una persona sota la que pesen estes acusacions seguisca representant el nom d’Elx en l’exterior”.

“La qüestió va més enllà de si la contractació es va fer de manera regular o no, un aspecte que, no obstant és important resoldre; allò més greu és que l’equip de govern del PP no tinga la més mínima vergonya en mantenir en l’Ajuntament a una persona implicada en un cas de corrupció”, ha considerat la portaveu.

“Des de Compromís per Elx tornem a exigir la destitució d’Isaac Vidal com a gerent de VisitElche, ja que no volem que la nostra institució pública, l’Ajuntament, quede esquitxat per casos de corrupció”, ha afirmat Mireia Mollà.